søndag den 10. oktober 2010

Stofekspedition

Vi (Louise, Christina og Anne) har været på ekspedition i dag. Man fristes til at sige "til det vilde Vesten", vi kørte i hvert fald stik vest, og vi besøgte følgende stofbutikker:

Kølkær Stof og Hobby (http://www.stofkarsten.dk/) - de lever op til deres navn. De har små indkøbsvogne, virkelig meget stof, virkelig meget garn og en del hobbyhalløj. Aldrig har vi da set så mange farver rib og fleece og ...
Videbæk Stof- og Sycenter (http://www.stof-sycenter.dk/) - en fin butik, som nok er den mest kendte af de tre. De har en fabelagtig restehal (ikke restebunke, nejnej, resteHAL), men det tog laaang tid at få klippet. De havde rigtig mange fine slags frakkeuld.
Jydsk Stoflager i Ikast (http://www.jydsk-stoflager.dk) - her var vi lidt forsinkede, og jeg ringede i forvejen for at høre, om vi kunne blive lige 10 minutter efter lukketid, og det kunne vi sagtens. Der havde de altså lækre sager - og de havde mange varer i helt vildt mange farver. De var også superhjælpsomme.

En sådan rundtur kan varmt anbefales. Det bliver ikke sidste gang, vi skal ud og gøre vejene usikre. Hos Kølkær kan man få kaffe og kage, hvis man kommer nogle stykker og ringer i forvejen og melder sin ankomst, grupper kan komme uden for åbningstid, og hos Jydsk Stoflager holder de gerne også gerne åbent uden for åbningstid, hvis man kan stille med omkring 8 personer.

Christina og Lene, vil I supplere, hvis jeg har glemt noget? :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar