tirsdag den 6. juli 2010

Tehætte, tehætte og ... kaffehætte?


Jeg får ad omveje det russisk syblad "Diana Moden", som i meget lang tid har været et blad fuld af Simplicitymønstre hver måned. Nu, hvor jeg endelig har opdaget bladet, holder de selvfølgelig op med at have det hver måned, nu er der også unavngivne tyske designere med inde over, og det er altså ikke helt så sjovt, når man i forvejen får Burda. Nå, men et fint blad alligevel, og på et tidspunkt har de så haft en afstemning blandt læserne om, hvilket "home decor"-mønster, de skulle bringe i julinummeret, og valget faldt på Simplicity 3979. Jeg sidder og kigger på billedet her, der også er i bladet, fordi det simpelthen bare er så ... epilepsianfaldsfremprovokerende mønstret og farverigt og tænker "hmhm, så har de tehætten dér, er den der mon så til stempelkanden ... men hvad er tingesten ovre på bordet så til?" - jeg læser lidt (og det er "lidt", for jeg forstår kun halvdelen af ordene), og i al sin gru går det op for mig: Der er slet ingen tehætte og slet ingen kaffehætte. Den lave hætte på bordet er til toasteren, den høje er til blenderen, og den på køkkenbordet i baggrunden er til røremaskinen.

Det havde jeg slet ikke set komme.

Men måske man bare skal vænne sig til tanken? Hvis man rent faktisk har en grim røremaskine ovre i hjørnet, så kunne man vel med fordel sy den et fint betræk? Men det varer nok lidt, før jeg selv gør det...

3 kommentarer:

 1. DU GODESTE!
  Ikke en gang hvis jeg havde et sommerhus, ville det få lov at komme ind der!

  Alt for spraglet og flæset og og og Brrrr....

  SvarSlet
 2. Altså, selv en grim røremaskine er pænere end dén der...

  SvarSlet
 3. Hej igen.

  Kan ikke lige finde din mail her på siden? Måske du kunne være sød at sende mig en på blogsbjerg@gmail.com, så jeg kan få fat i dig af den vej?

  Kh

  Linda

  SvarSlet