søndag den 28. marts 2010

Annes seneste frembringelser

Ja, jeg har vist opgivet at sy tøj til mig selv indtil efter mønstertilpasningskurset med Celia i maj. Så derfor falder der ting af til andre og andet: Ventenederdel i fløjl til veninde, nogle langærmede trøjer til Simon og Pelle, en sakserulle til transport af sakse, en masse vejbaner og en ugle. Her er et par billeder.

Her er drengene i deres racerkørertrøjer. Dem er de meget glade for. Eneste øv-ting ved dem er, at de passer helt perfekt nu, og så er de jo for små til efteråret - jeg troede, at trøjerne ville være større, når de blev færdige. Men de er fede!

Her ser vi Pelle i gang med at lege med nogle af vejbanerne.

Drengene overvåger "maling" af "midterstriber" - jeg har Simon på skødet og Pelle lige i nakken. De stod og trippede, mens jeg ræste den ene vejbane ud efter den anden - jeg havde aftenen før overlocket og presset, så der kun manglede midterstriber. Desværre rakte interessen ikke så længe - de har ikke leget med dem siden.


Og så min fantastisk ugle! Den er syet efter denne vejledning: http://ashbyfamilyblog.blogspot.com/2010/02/easy-owl-pattern-and-tutorial-win-one.html - det er altså en skøn ugle. Jeg havde syet den til mig-mig-mig, og den skulle stå og trone på sofaryggen. MEN ... (bemærk sætningen var i datid...)

... Simon har annekteret den. Selvom jeg har slået fast flere gange, at det MIN ugle, har Simon altså slået en klo i den, og Pelle vil også have en. Da jeg så spurgte Simon, om han også ville have en, sagde Pelle: "Simon har allerede en!" - hvad er det for en sammensværgelse?! De har altså bamser og bløde dyr nok! Nå, så jeg må i gang igen. Simon har bestilt sin "med appelsinskiver", altså ligesom min, og så må vi se, hvad Pelle vil have. Og så skal Jesper vel også have en.

3 kommentarer:

  1. Sikke nogle lækre resultater, du viser frem her - især uglen er jeg imponeret af! Jeg kan godt forstå, den blev annekteret af Simon :-)

    SvarSlet
  2. Det er nogle rigtigt fine trøjer, som du har fået syet. Og jeg finder det ret morsomt med uglen :) Altså, det er da optimistisk at tro, at drengene lader et tøjdyr blive stående på sofaryggen :P

    SvarSlet
  3. Altså, de måtte da også gerne låne den - men LÅNE as in "det er stadig mors".

    SvarSlet