tirsdag den 27. oktober 2009

Ja, sådan kunne jeg finde ud af at bruge mine små rester ...

http://sewmamasew.com/blog2/?p=2311 - jeg har så ikke lige nogen at lave en dukkequilt til, men idéen fejler da ikke noget. Måske klappen på en taske?

4 kommentarer:

 1. Supersødt, men er det bare mig der synes det er lidt sjusket med de rå kanter??

  SvarSlet
 2. Efter to gange vask vil de trevle lidt, og så ligner det nok lidt mere "meningen". Eller måske gør de mange gentagelser det lidt mere balanceret? Men jeg havde nok også valgt enten at zigzagge lidt eller sy to gange ligesting, så det ikke trevler forbi syningen. På den anden side skal en dukkequilt vel heller ikke vaskes så tit - der er vel grænser for, hvor meget en dukke sveder, kaster op eller tisser i sengen.

  SvarSlet
 3. Helt fantastisk god ide!

  Jeg tror, jeg ville bruge en quiltesøm, en af de lidt smallere af dem kan sikkert holde trævl i ave uden at overdøve stoffet i sig selv.

  Ih, hvor er jeg fristet til at føje den til min lange liste over projekter :-)

  SvarSlet
 4. Lene, den kan du roligt tilføje. Dels vil det være et rigtigt godt "no-brainer-projekt", hvis man er træt eller uinspireret og bare trænger til at sidde lidt foran symaskinen og koble af, dels kan dukken også passe den næste år. Du skal bare huske at påhæfte en lille seddel, hvor der står, hvilken søm og indstillinger, du har brugt, så du kan huske det, når du tager den frem igen. :-)

  SvarSlet