fredag den 25. december 2009

Jeg har også produceret julegaver


[Klik på indlæggets overskrift, så vises det korrekt!]

... og jeg vil straks indrømme, at jeg har været i gang længe, og jeg går jo ikke sådan på arbejde.Fem circle scarfs, tre i bomuldsjersey og to i sådan noget flimsy strækchiffon


Et circle scarf er sådan noget moderne noget. Jeg er stødt ind i det på forskellige syblogs, fordi folk, der syr, synes, at det er VANvittigt at giver $28 for et stofrør, så de laver det selv. Det er superpopulært, og jeg har ikke kunne finde det i Danmark, så jeg tænkte, at det må det mest fashion forward, man kunne forestille sig, så den fik hele armen. Her kan man se, hvordan man kan bruge det: How to use the Circle Scarf. Det er lavet ved at købe 75 cm stof (jersey af en art, så det ruller lidt i kanten og ikke trevler, ens på begge sider er bedst) og så sy enderne sammen med en fransk søm. 
 
En natkjole (Yay!) i str. 36


Her var jeg virkelig at ski..., æh, ude af min comfort zone. Min svigerinde ønskede sig, at jeg syede hende en natkjole. Stropper, ikke stræk, tyndt stof, sort, hvid eller grå. Burda 12/2008 to my rescue, de havde denne natkjole som månedens syskole, så hvor svært kunne det være. Jeg købte så noget lækkert og smådyrt viscose. ARGH! Mareridt at klippe! Pløkumuligt at få klippet lige ud - det var løstvævet og meget glat, hvor i alverden tænkte jeg på. Nå, men jeg opgav og kørte i Stof og Stil og købte noget andet viscose, som var crinklet og prikket - så havde jeg nemlig prikkerne til at tjekke trådretning med! Og det lykkedes så - men pyha. Men den har godt nok fyldt meget i mit hoved. Teknisk set er den ikke svær, men jeg plejer ikke at sy små kjoler i str. 36.

En læbepomadeholder
- den glemte jeg at tage et billede af. Men den var lilla, og jeg fulgte den vejledning, jeg har postet her tidligere. I den forbindelse vil jeg lige advare mod at bruge stof, der er bare lidt kraftigt i det. Hold dig til bomuld maks i mellemtykkelsen. 
 
En nakkevarmer med ris til at putte i mikroovnen
- den tog jeg heller ikke noget billede af. Men den er 66 cm lang og 14 cm bred, inddelt i først tre rum på langs og så fem rum på tværs (det midterste dobbelt så bredt som de andre, lige hvor nakken er) og så med ca. 30 ml ris i hvert rum, 60 ml i de store rum.  

Tre badekåber i str. 4, 6 og 6 år 

Jeg glemte at tage et af den sidste, inden den blev pakket ind, men her er mine egne drenge i deres. Yderstoffet er fleece, og der er Stof og Stils pingvin-jersey i hætten, som matcher hhv. den petrolfarvede og den orange. Mønsteret er fra Ingelise, samme som Lenes, 11-2009, var det vist.  
 
Hævnen over min storebror

Min ældste storebror ønskede specifikt sig et par Björn Borg-underbukser med bladguld af mig, da jeg spurgte ham. Jeg har endnu ikke fundet ud af, om han tog gas på mig, men BB undertøj koster mindst 300,-, og det var liige lidt over budget, så det skulle hævnes. Derfor tog jeg et par billige underdrenge og syede guldlamé på foran - bladguld for alle pengene til at passe godt på sagerne. Desværre gik joken lidt i vasken, for da han pakkede den op (det overværede jeg så ikke), havde han glemt, hvad han havde sagt til mig, at han ønskede sig. Suk, perler for svin. Men her er de så. :-)
 
Den sidste ting kommer på om et par dage, da den gave endnu ikke er blevet pakket op. 

Og jeg beklager dette indlægs mange tomme linjer - editoren er gået amok på mig, og jeg kan ikke få det til at se bedre ud. Den er helt klart IKKE i julehumør. :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar